O LE ZKONG ESL E GALUEGA I LE FALE FAIELETONU "SAGILI".

O le ZKONG Electronic Shelf Label (ESL) e fesoasoani i le WIND e fa'afou tau e sili atu ona faigofie, fa'aalia le tele o fa'amatalaga o feso'ota'iga.Ma o le faʻaogaina o le ao faʻapitoa e faʻavaveina ai le saoasaoa atoa o le pulega o faleoloa, faʻaleleia atili ai le faleoloa.

15

O se tasi o fa'atauga a le WIND o le "fa'afetaui vave ma lelei i lu'itau maketi".E le gata ua suia oloa tau fesootaiga, ae ua faapena foi faiga faatau atu i tausaga ua mavae.

O le mea lea, o le tausia o faʻamatalaga i faleoloa e ogatasi ma le upega tafaʻilagi i luga ole laiga ma le fatuina o se siosiomaga matagofie o faleoloa faʻatau oloa o mea ia e popole ai WIND.

12

O fa'ailoga atamai e logoina ai tagata fa'atau uiga eseese o oloa, e pei o le tele o le telefoni fe'avea'i ma le teuina o telefoni feavea'i, fa'amalosia tagata fa'atau e su'esu'e oloa na'o latou.

E le gata i lea, e mafai e tagata faatau ona oka saʻo oloa e ala i le suʻeina o QR code i luga o le ESL, ma mafai ai ona fai a latou totogi i soo se mea ma soo se taimi.

Mulimuli ane, ZKONG ESL si'itia pulega lelei o le faleoloa atoa, fa'asa'olotoina lima o tagata faigaluega faleoloa mai le fa'afouina tau ma le lima.

10


Taimi meli: Mati-28-2022

Auina mai lau savali ia i matou: