Fa'afouina le Aafiaga Fa'atauoloa: Fa'ailoga Fa'aeletonika ma le NFC Fa'atasi

A'o matou fa'aauau pea ona agai atu i se fa'atauga fa'atekinolosi, faigofie, ma le fa'aogaina, ua matou va'aia le fa'atupula'ia o le fa'aaogaina.Fa'ailoga Fa'aeletonika (ESL)i faleoloa fa'atau i le lalolagi atoa.

Aisea ua taua tele ai lenei suiga?Ia, o le ESL e ofoina atu le tele o mea lelei, e aofia ai le faʻamalosia o tau, faʻaleleia le lelei o tagata faigaluega, ma faʻateleina le saʻo o tau.Ae tasi le vaega fa'apitoa e tu mai - o le tu'ufa'atasiga o Feso'ota'iga Fa'alatalata(NFC) tekinolosi.
NFC ESL
Va'ai faalemafaufau, a'o e su'esu'e i le tele o mea fa'aeletonika, o se pa'i faigofie i luga o lau telefoni fa'aogaina NFC e mafai ona tu'uina atu ia te oe fa'amatalaga auiliili e uiga i le oloa, mai fa'amatalaga fa'apitoa i iloiloga, ma e o'o lava i fa'afouga o tau moni.Ua mavae aso o le tulituliloaina o tagata faigaluega ina ia maua nei auiliiliga.Ia, o le mana o faʻamatalaga o loʻo i totonu o lou alofilima!

E le gata i lea, e mafai foi ona faafaigofieina le maketiina patino e ala i le fautuaina o oloa e fesootai i ai, ofo atu o fefa'ataua'iga, po'o le fautuaina o mea e fetaui ma le gadget filifilia.O se faigofieESLfa'atasi e mafai ona suia se malaga fa'atau masani i se malaga fa'atauga fa'apitoa.

O loʻo matou i ai i le augutu o se suiga faʻatau oloa lea e le gata ina faʻafesoʻotaʻi ai e le ESL, faʻatasi ma le NFC, le va i le va o faʻatauga i luga ole laiga ma luga ole laiga ae o loʻo faʻaleleia ai foʻi le poto masani a tagata faatau i se tulaga fou atoa.

Fa'aauau pea mo le tele o tekonolosi fou e toe fa'afouina ai le fa'afanua fa'aeletonika fa'atau!


Taimi meli: Iul-03-2023

Auina mai lau savali ia i matou: