Toe fa'afouina Fa'atau Fa'atauga ma Fa'ailoga Fa'aeletonika

I aso nei ua televave le fa'atupuina o fa'atau oloa, o le lelei o le igoa lea o le ta'aloga.Ma a o'o i le fa'afaigofieina o fa'agaioiga, e leai se mea e sili atu e amata ai nai lo le fa'atonutonuina o tau - o se mea taua tele mo le fa'amautinoaina o le fa'amalieina o tagata fa'atau ma le manuia.UlufaleFa'ailoga Fa'aeletonika(ESLs), o fetu susulu o lenei suiga.

ESLs o lo'o fa'atusalia ai se tu'ufa'atasiga mata'ina o IoT ma tekonolosi fa'atau, tu'uina atu se fa'aautotonuga ma lelei auala ipulega taue toe faauigaina auala masani.Ua mou atu aso o mea sese o tau o tusi ma le galuega faigata o le toe faailogaina o fata.Faatasi ai ma ESLs, faʻafouina faʻamatalaga tau i au faleoloa uma e avea ma savili, e manaʻomia naʻo ni nai kiliki.

Zkong talafou-25Ae o le lelei oESLfa'alautele mamao i tua atu o tau na'o le puleaina.Latou te fa'amalosia fo'i oe i le fa'aleleia atili o le fa'atonuga o su'esu'ega, fa'atauga fa'atauva'a, ma le agava'a e ofoina atu fa'alauiloa fa'apitoa - o ia mea uma e fa'aopoopoina fa'atasi ai le poto masani i totonu o faleoloa mo au tagata fa'atauaina.

E ala i le taliaina o lenei tekinolosi atamai, e le gata ina faʻamalosia e le au faʻatau oloa lo latou faʻaogaina lelei ae maua ai foi se tauvaga i le maketi.O lea la, aisea e toe faatali ai?Ua oo i le taimi e toe mafaufau ai i le fanua faʻatau oloa ma tuʻuina atu i lau pisinisi le faʻaleleia e tatau ai.

Ia manatua pea, o le tumau i luma i pisinisi fa'atau oloa e le na'o le tali atu i suiga;e uiga i le fa'atalitali i ai, talia, ma liliu atu i lou manuia.


Taimi meli: Oke-10-2023

Auina mai lau savali ia i matou: