ZKONG ma Urovo Fa'asilasila le Fa'apa'aga Fa'ata'ita'i e Avea IoT-Powered Smart Industry Solutions

Hangzhou, Setema 23, 2023 - ZKONG, o se taʻitaʻi o le lalolagi i le ESL ma le IoT tekinolosi, ma UROVO, o se taʻutaʻua i le lalolagi o loʻo tuʻuina atu fofo talosaga feaveaʻi, ua faʻasalalau aloaʻia se faiga paʻaga. O lenei galulue faʻatasi e faʻamoemoe e faʻavavevave le faʻafouga i fofo faʻapisinisi atamai ma faʻatautaia suiga numera i vaega e pei o faleoloa, logistics, soifua maloloina, ma gaosiga. Faʻatasi, o kamupani e lua o le a tuʻuina atu ni fofo sili atu ona lelei ma atamai i tagata faʻatau i le lalolagi atoa.zkong tala fou esl

Fa'aola Suiga Fa'atekinolosi ma Fa'afouina Alamanuia

ZKONG taulai atu i le atinae oFa'ailoga Fa'aeletonika(ESL) mafa'aaliga atamaitekinolosi, tu'uina atu i le au fa'atau oloa mea faigaluega fa'atekonolosi fetu'utu'una'i e ala i lona tulaga ao. UROVO, faʻatasi ai ma lona poto masani i faʻamatalaga atamai ma masini totogi, tautua le tele o alamanuia e aofia ai logistics, tupe, ma le soifua maloloina.

 

O lenei faiga faapaaga o le a faʻaogaina ai tekinolosi autu IoT e faʻavae ai se faʻalapotopotoga faʻapitoa o meafaigaluega ma masini komepiuta tuʻufaʻatasia, faʻavaveina le suiga atamai o pisinisi e pei o faleoloa, logistics, ma le soifua maloloina. E ala i le tuʻufaʻatasia o malosiaga o kamupani uma e lua, o lenei galulue faʻatasi o le a tuʻuina atu ni fofo sili atu ona lelei ma atamai mo tagata faʻatau i le lalolagi atoa.

 

  • O le polokalama a ZKONG o le a tu'ufa'atasia le lomitusi SDK a UROVO ina ia mafai ai ona feso'ota'i fa'atasi ma masini lomitusi, fa'atagaina mo le lolomiina o igoa pepa fa'atosina atoatoa, fa'aleleia atili le fa'atinoina o galuega.
  • O le fa'aogaina o fa'ata'ita'iga fa'apitoa i totonu o le ZKONG's ESL system, fa'atasi ma masini lomitusi a le UROVO, e mafai e tagata fa'aoga ona ausia mea e fa'atatau i igoa, fa'aleleia atili ai le fa'ailoga ata ma le poto masani o tagata fa'atau.
  • Fa'avae i luga ole tekonolosi NFC, ole UROVO's PDA hardware o le a mafai ai ona vave ma lelei le fesuia'i o mea i luga ole igoa fata fa'aeletoroni a ZKONG, e ofoina atu ai se faiga e sili atu ona fetu'una'i pulega.

 

O le fa'aogaina o tekinolosi a IoT, o le faiga fa'apa'aga o le a sili atu ona fa'amalieina feso'ota'iga fa'amaumauga ma le fa'amaopoopoina o masini, fa'atino galuega i alamanuia e pei o fa'atau oloa, logistics, ma le soifua maloloina e sili atu le lelei ma le atamai, ma fa'aosoina ai le fa'aleleia atili o talosaga IoT atamai i totonu o le alamanuia.

 

Taumafaiga Soofaatasi mo se Lumana'i Atamai

E ala i lenei faiga faapaaga, o kamupani uma e lua o le a fausia faʻatasi se faʻalapotopotoga faʻanatura atamai e tuʻufaʻatasia meafaigaluega, polokalama, ma tekinolosi IoT, tuʻuina atu le lagolago faʻaliliuga numera pito i luga mo tagata faʻatau i pisinisi eseese ma faʻamalosia le atinaʻeina o gaioiga sili atu i le alamanuia.

 

E uiga i UROVO:

UROVO TECHNOLOGY CO., LTD. , o le ta'uta'ua i le lalolagi o lo'o tu'uina atu fofo o talosaga feavea'i. Faʻatūina i le 2006, na lisiina i le Shenzhen Stock Exchange i le aso 9 o Aokuso, 2016 (faʻailoga faʻatau: 300531). I le taimi nei, e sili atu nai lo le 1300 tagata faigaluega ma sili atu i le 10 lala ma pisinisi e aofia ai le silia ma le 100 atunuu ma itulagi.

 

O loʻo taulaʻi le kamupani i le mamanu, suʻesuʻega ma atinaʻe, gaosiga ma le faʻatau atu o faʻamaumauga atamai, faʻamaufaʻailoga totogi atamai ma lomitusi faʻapitoa. O se tasi o uluai atinaʻe i Saina o loʻo taulaʻi i le R&D o oloa faʻaoga telefoni feaveaʻi.

 

O loʻo aʻafia i tekinolosi autu ma taulaʻi i faʻaoga fou i totonu o le alamanuia, ua tuʻuina atu e Urovo ni fofo faʻafuainumera e faʻavae i luga o laina atamai mo tagata faʻatau i logistics, faleoloa, tupe, tausiga faʻafomaʻi, gaosiga, malo, felauaiga ma isi pisinisi.

 

E uiga ia ZKONG:

O le Zkong o se fa'afouga ma le tu'uina atu o vaifofo o le Electronic Shelf Label (ESL), e ofoina atu le faiga ESL sili ona taua ma le tele o fa'afouga IoT fofo mo pisinisi fa'atau.

 

O le Zkong ESL solution na fanau mai i luga o se fa'avae fa'atauga tau feso'ota'iga i le taimi o le fa'atupulaia vave o mana'oga o fa'atau oloa uma i tua. Ona o tekinolosi faʻaonaponei o le fausaga o ao ma fesoʻotaʻiga uaealesi, ua avea Zkong ma se tasi o kamupani pito i luga i le lalolagi ESL alamanuia.

 

E iai ofisa a Zkong i le lalolagi atoa, ma ua fetaui lelei ma manaoga eseese o le afe ma afe o faleoloa i le lalolagi atoa, ma fesoasoani ia i latou e ola i le luitau o le maualalo o le galulue faatasi, maualuga le tau o mea sese, mataʻutia tau pisinisi ma le siʻitia o tau o galuega.


Taimi meli: Sep-29-2024

Auina mai lau savali ia i matou: