Suiga numera o le RIU i le taimi ole COVID-19

O le 35th ranking chain RIU i le lalolagi na faavaeina i Mallorca e le aiga o Riu i le 1953 o se tamaʻi kamupani aso malolo, faatasi ai ma le faʻauluina o lona uluai faletalimalo i le 2010, RIU Hotels & Resorts ua i ai nei 93 faletalimalo i 19 atunuu e faʻafeiloaʻi i luga ole 4,5. miliona malo i le tausaga.

ytj (1)

Mai igoa tuai ile ZKONG cloud ESLs

I le avea ai o se vaega o lana taumafaiga e faaleleia atili le poto masani o tagata faatau i le taimi o le COVID-19, RIU filifili faletalimalo sa sailia ni auala e faaleleia atili ai foliga ma lagona o ana faleaiga, ma mautinoa le mafai ona tuuina atu faamatalaga e uiga i meaai i le tele o gagana ae faapea foi le faaaloalo. mo agafesootai mamao.E le gata i lea, sa naunau le RIU e faʻaitiitia le taimi ma le tau o le faʻafouina o menus.

ytj (2)

E faapefea ona galue

Abensys, la matou paaga faʻalagolago i le gagana Sipaniolo na amataina lenei poloketi, fai mai o le tuʻufaʻatasia ma faiga a le RIU e ala i le API o ZKONG e faigofie.E le gata i lea, o le ZKONG's ESL uma o loʻo tamomoe faʻatasi i luga o le tulaga sili ona saogalemu, sili ona vave ma tutusa, lea e mafai ona faʻaogaina i le lalolagi atoa e aunoa ma le faʻapipiʻiina, e mafai e le aufaigaluega ma malo ona faʻamautinoa o loʻo tausia saʻo faʻamatalaga o meaʻai i gagana eseese ma faʻafouina i le taimi moni.

ytj (3)

Fa'amanuiaga:

· Faʻapipiʻi vave ma faigofie

· Fa'aaliga manino ma mata'ina

· Au'aunaga e le fa'afeso'ota'i

· galuega e leai ni pepa

· Filifiliga le gata mo le mamanu o mea


Taimi meli: Oke-22-2020

Auina mai lau savali ia i matou: